PVC STOLARIJA

PVC STOLARIJA

pvc stolarija vranje

PVC STOLARIJA VRANJE

Koristimo profile nemačkog proizvođača Trocal, a okov nemačkog proizvođača WinkHaus. Oba ova brenda pripadaju grupaciji Profine Group.

PVC prozori najčešće se izrađuju u beloj boji, mogu biti i sivi, antracit, zlatni i tamni hrast, mahagoni, orah, bor.
Takođe se sa spoljne strane mogu obložiti aluminijumskom navlakom. Novom tehnologijom PVC profili mogu se bojiti vodenim bojama u ton po želji.

Naši prozori i vrata imaju moderne oblike i dizajn kao idealna rešenja uvažavajući funkcionalnost, stabilnost i jednostavnost održavanja uz dugi vek trajanja. Prilikom kupovine stolarije jako je važno odabrati firmu „Aluterm Plus“ koja Vam može ponuditi kvalitetan, dugotrajan proizvod, profesionalnu montažu i svakako dobru cenu.

Uspešni smo u delatnosti prodaje i ugradnje PVC stolarije renomiranog nemačkog proizvođača TROCAL. Firmu predvodi stručan i iskusan tim za projektovanje i montažu.

TROCAL važi za pionira u prozorskoj branši. Pre više od 50 godina TROCAL je razvio i proizveo prvi u nizu PVC prozor. TROCAL danas ima različite sisteme prozora, vrata i kliznih sistema kao i varijanti zastora.

TROCAL PVC prozore i sisteme vrata nudimo sa različitom dubinom ugradnje i u raznim varijantama:

TROCAL BASIC 70

TROCAL 76

TROCAL 88

ENERGETSKA EFIKASNOST

Naš cilj je da grad Vranje i Pčinjski okrug bude što više energetski efikasniji kako bi uštedeli na grejanju i tako sačuvali našu životnu okolinu i novac.
Energetska efikasnost naših PVC proizvoda nas čini manje osetljivima na nestašicu energije, smanjuje zagađenje i direktno utiče na poboljšanje životnih uslova. Zbog loše izolacije baci se više od 50% energije koju trošimo, a na godišnjem nivou izgubi se oko pola milijarde evra zbog enegetske neefikasnosti.

Naša PVC stolarija poseduje GEFF sertifikat o energetskoj prihvatljivosti.
Uz pomoć ERSTE ili UNICREDIT kredita za energetsku efikasnost uz podršku EBRD i GEFF, sačuvaćete i svoj novac i životnu sredinu. Iskoristite finansijski podsticaj (bespovratni novčani iznos od 15% koji isplaćuje Evropska banka za obnovu i razvoj – EBRD uz podršku EU).

PVC STOLARIJA VRANJE NAJPOVOLJNIJE CENE U GRADU!

Nazad na stranicu PROIZVODI

Posetite našu Facebook stranicu