DAN-NOĆ ZEBRA ZAVESE

DAN-NOĆ ZEBRA ZAVESE

Elegantan i moderan dizajn DAN-NOĆ ZEBRA ZAVESE izdvaja je od drugih tipova zavesa, a ujedno su i veoma praktično rešenje za zaštitu od svetlosti. Zebra rolo zavese predstavljaju inovativno rešenje koje u kombinaciji sa visoko-kvalitetnim materijalima od kojih su sačinjene. Predstavljaju idealnu vrstu zavese jednostavne za korišćenje i održavanje koju možete imati trajno.

Izrađuju se po dimenzijama kupca i usklađuju sa njegovim potrebama i zahtevima. Bilo da ste u potrazi za zavesama za dečiju sobu, ili kancelariju, napravite odabir među više od 200 različitih dezena.
Ove zavese predstavljaju spoj funkcionalnosti i jedinstvenog dizajna, a to pruža mogućnost da imate unikatnu atmosferu u vašem enterijeru. Kreirajte ambijent po svojoj meri u vašem domu ili poslovnom prostoru tako što ćete najpre napraviti odabir platna.

Omogućavaju vam da savršeno kontrolišete količinu svetlosti koja dopire do unutrašnjosti vašeg doma, bilo da se radi o spavaćoj, dnevnoj, dečijoj sobi, ili kancelariji gde provodite značajan deo dana.

DAN-NOĆ ZEBRA ZAVESE

DAN-NOĆ ZEBRA ZAVESE

Nazad na stranicu PROIZVODI

Posetite našu Facebook stranicu